Angel Babies ridingi so prav posebni ridingi, ki sem jih razvila za komunikacijo s še nerojenimi dušami, ki se pripravljajo na svoj prihod in so za enkrat prisotne le v avri bodočih staršev ali z dušami, ki so že dobile svojo fizično obliko in telo ter že pridno rastejo v trebuščku bodočih mamic. V slovenskem jeziku jim pravimo kar »komunikacija z nerojenimi dušami«. Te dušice so zelo čiste, saj niso več ujete v zgodbe iz prejšnjih življenj, pa tudi novega življenja še niso začele živeti in zato nimajo na sebi nobenega odvečnega balasta, ki bi »zapacal« to njihovo čisto energijo. Ta energija me močno spominja na angelsko energijo; duše dojenčkov so dejansko edine, ki so resnično tako čiste – pri komunikaciji z dušami odraslih in pokojnikov, ki so zapustili naš svet, je energija popolnoma drugačna. Ker gre pri tem ridingu za komunikacijo s čistimi dušami dojenčkov, ki jih sama vidim kot majhne angelčke poslane iz nebes z namenom, da polepšajo svet in osrečujejo svoje bližnje, sem ga poimenovala kar Angel Babies riding.

INFORMACIJE, KI JIH POŠILJAJO NEROJENE DUŠE, POTREBUJEJO POSEBEN PREVODNI KANAL

Stranke me pogosto sprašujejo kako poteka riding in zakaj jih ne delam v živo – no razlog za slednje, je predvsem v načinu, kako pridobivam informacije od teh nežnih dušic. Najbrž boste malce presenečeni, ampak te ridinge izvajam vedno pod tušem, zato v živo niso izvedljivi. ☺ Tega si nisem izmislila ali izbrala sama, na ta način se mi je prvič oglasila moja hčerkica, ko sem bila še noseča in tudi vsakič naslednjič so se mi dušice oglašale na enak način. Voda je namreč odličen prevodnik, po katerem potujejo in letijo sporočila, ki si jih vedno skrbno zapišem, da ne bi česa pozabila. Voda obenem tudi čisti, sprošča in odstranjuje negativno in tujo energijo, zato sem pod vodo bolj varna in zaščitena ter v stanju sproščenosti lažje prisluhnem sporočilom, ki so namenjena bodočim staršem.

NEROJENE DUŠE SPOROČAJO…

Sporočila, ki jih dobivam so od posameznika do posameznika zelo različna, pri nekaterih gre za napotke in navodila bodočim staršem glede ustrezne vzgoje, prehrane in zdravja, opozorila glede težav v partnerskem odnosu, urejanju gnezda ali zahteve po odpravi določenih družinskih vzorcev, ustvarjanju pravih pogojev za otrokov prihod, razreševanje karmičnih odnosov itd. Težko vnaprej napovem kaj bo osrednja tematika posameznega ridinga. Pri vseh pa je skupno to, da duše rade povedo kaj o sebi, predvsem  kdo so bile, kako so živele, kakšno povezavo imajo s svojimi bodočimi starši, od kod prihajajo, kaj zahtevajo, kakšno bo njihovo poslanstvo, značilnosti, talenti in potenciali. Nekatere dovolijo tudi vpogled v svojo zadnjo inkarnacijo, povedo zakaj so si izbrali prav te starše in predstavijo svoje vodnike, varuhe in mentorje.

Starši skozi ta sporočila dobijo napotke kako brez zapletov preživeti nosečnost, poskrbeti za zdravje prihajajočega člana, kaj morajo pred prihodom otroka spremeniti, kako se lahko nanj ustrezno pripravijo, pozdravijo svoje lastne travme in rešijo blokade ter težave na področju partnerstva, ki bi lahko negativno vplivale na razvoj ter čustveno in psihično zdravje otroka. S tem lahko starši ustvarijo primerno okolje ter prave okoliščine, ki jih bo otrok potreboval za optimalno razvijanje svojih sposobnosti in talentov ter mu ponudijo ustrezno vzgojo in podporo, da bo lahko sledil svojemu poslanstvu. S pomočjo predanih sporočil bo bodočim staršem lažje ustrezno vzgajati in usmerjati otroka ter mu nuditi tisto, kar potrebuje na svoji poti, pri tem pa izključiti družinske in karmične vzroce, ki bi se lahko prenesli nanj.

TO JE INTUITIVNI RIDING BREZ ORODIJ IN POMAGAL

Obstajajo različne vrste ridingov, nekateri so zgolj intuitivni in ne vključujejo nobenih pomagal, drugi pa potekajo s pomočjo različnih orodij divinacije (karte, rune, kavne šalice, dlani itd.). Intuitivni ridingi so nekaj posebnega, saj ne vključujejo nobenih dodatnih pripomočkov – temeljijo zgolj na lastni intuiciji. Pri intuitivnih ridingih moraš 100% zaupati lastnemu občutku, zato večina izvaja ridinge, ki vključujejo poleg lastne intuicije dodatna orodja, saj se tako počutijo bolj varni in prepričani v sporočila, ki jih prejemajo – najtežje je vedno zaupati sebi. Komunikacija z nerojenimi dušami, ki sem jo poimenovala Angel Babies riding je primer čistega intuitivnega ridinga, ki ga izvajam brez kakršnihkoli pomagal in poteka v obliki zgodb in sporočil duše, ki jih predajam bodočim staršem.

Če želite tudi sami prejeti inofmracije od vašega malčka v trebuščku ali dušice, ki še čaka, da se vam pridruži, se lahko naročite na riding ali se pa nam pridružite na tečaju Komunikacije z nerojenimi dušami in izveste več o tem, kako te dušice komunicirajo z nami.

Alneja G. Horvat