ANGEL MAMA

Delavnice, izobraževanja in tečaji za mame & otroke

Angel Babies riding – riding z nerojenimi dušami

Angel Babies za nosečnice – komunikacija s prihajajočo dušo

Angel Mama riding – arhetipsko in intuitivno svetovanje za ženske, ki želijo zanositi

Angel Kid – tečaj za mamice rahločutnih in intuitivnih otrok

Branje duše – riding o izvoru, poslanstvu in potencialih vaših otrok

ANGEL KID - DELAVNICA ZA MAMICE RAHLOČUTNIH OTROK

PREBOJNA DELAVNICA ZA MAMICE OTROK S POSEBNIMI DUHOVNIMI DAROVI, KI ŽELITE PRISPEVATI K DVIGU ZAVESTI NA NAŠEM PLANETU IN POMAGATI USTVARITI LAŽJI PREHOD V NOVO DOBO! 

VAŠI OTROCI SO KLJUČ DO BOLJŠEGA IN DUHOVNO PREBUJENEGA SVETA – NA VAS JE, DA JIH ŽE OD ZAČETKA VODITE IN USMERJATE NA POT NJIHOVEGA RESNIČNEGA ŽIVLJENJSKEGA POSLANSTVA!

Novodobni otroci so brez dvoma drugačni, to smo opazili že vsi. Polni so energije in navdušujejo nas s posebnim žarom v očeh, izjemno radovednostjo in duhovnimi darovi, ki jih je vredno ohraniti in razvijati, da bi se lažje prilagodil novim energijam, ki se sidrajo na naš planet. V sebi skrivajo izjemne potenciale ter starodavne darove in znanja. Naloga sodobnih staršev je, da znamo te darove prepoznati in pomagati našim malčkom, da jih ohranijo in razvijajo. Na njih sloni prihodnosti našega planeta in nove dobe, ki prihaja in svojimi izjemnimi energijami in rošadami ter ruši vse staro in vse, česar ne potrebujemo več, da ustvari prostor za nov svet, čistejše energije in nove generacije prebujenih mladih posameznikov, ki nas bodo dvignili na višjo frenkvenco, spremenili zavest zemljanov in ustvarili prave pogoje za rojstvo nove dobe in vsega kar le-ta prinaša s seboj.

Kako vem, da je moj otrok rahločuten in potrebuje mojo pomoč pri razvijanju svojih darov?

Rahločutni otroci so ponavadi otroci duhovno prebujenih staršev, ki darove in potenciale brez težav prepoznate, če pa niste prepričani ali v to skupino sodijo tudi vaši malčki, vam bodo zagotovo v pomoč spodnja vprašanja in opisi.

Imate doma otročka s prav posebnimi darovi? …čutnega, nežnega, jasnovidnega, ki iz rokava stresa informacije, ki jih načeloma ne bi smel/mogel vedeti, kaže interes za meditacije in druge duhovne tehnike, izkazuje izjemno ljubezen in skrb do živali in sočloveka, skrbi za naravo in izraža duhovno inteligenco nove dobe?

Morda imate celo malčka, ki je izjemno občutljiv na energije drugih ljudi, joka ali je nemiren, ko sreča neznanca ali se znajde v večji skupini ljudi, ima namišljene prijatelje, nepojasnjene strahove ali se ponoči zbuja z nočnimi morami?

Če ste v zgornjih opisih prepoznali vašega otročka, je to prava delavnica za vas!

Delavnica je primerna tudi za vse novopečene mamice, ki opažate, da vaš dojenček:

 • strmi v prazno in se smeje
 • ponoči ne spi ali čeblja sredi noči
 • ga vznemirijo energije drugih ljudi
 • ima posebne, globoke ali nenavadne oči

 

Kako lahko pomagam otroku razviti darove in potenciale? 

Tako, da se prijavite na to izjemno močno in prebojno delavnico, kjer boste izvedele vse o energijah in novi dobi, ki že trka na vrata, novi generaciji, ki bo pomagala izgraditi novo dobo in se poučile o vseh tehnikah in metodah prepoznavanja in razvijanja otroških duhovnih darov, ki bodo služili novi dobi.

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE OD TE DELAVNICE?

Od te delavnice lahko pričakujete resnično veliko novih informacij, izjemnih uvidov glede prihodnosti in poslanstva vaših otročkov ter nasvete o tem, kako jih vzgajati in voditi, da bodo zrasli v legijo nove dobe, ki bo korenito spremenila svet in nas popeljala na popolnoma nov nivo zavedanja in življenja.

Če berete ta opis, se nimate več kaj spraševati. Bili ste vpoklicani in rekrutirani, da vaše naslednike pripravite na velik preboj in pomagate ustvariti boljši jutri. 

Delavnica bo potekala v 5 sklopih:

1.) RAZKRITJE SKRIVNOSTI NOVE DOBE IN DAROVOV, KI SE IŠČEJO ZA DVIG KOLEKTIVNE ZAVESTI

2.) DAROVI IN POSLANSTVO VAŠEGA OTROKA, RAZUMEVANJE NJIHOVE POTI IN NJIHOVIH NENAVADNIH ODLOČITEV NA POTI DO TJA

3.) ZAŠČITA OTROK PRED NIŽJIMI, TUJIMI ENERGIJAMI IN PASTMI STAREGA SVETA

4.) POMOČ IN ENERGETSKA ZAŠČITA TER PODPORA RAHLOČUTNIH OTROK, ODPRAVLJANJE NOČNIH MOR IN NEPOJASNJENIH OTROŠKIH STRAHOV

5.) RAZVIJANJE OBSTOJEČIH IN NOVIH DUHOVNIH DAROV IN ZLIVANJE Z OBSTOJEČO DRUŽBO TER ZAŠČITA IDENTITETE    RAHLOČUTNIH OTROK IN BODOČIH ČLANOV LEGIJE NOVE DOBE

Termini: po dogovoru

Cena: 400,00 eur (možnost plačila na 5 obrokov)

Prijave lahko oddate na mail! 

DUŠNI RIDING ZA OTROKE

BRANJE DUŠE IN RIDING O POSLANSTVU, ODNOSIH, POTENCIALIH, PREJŠNJIH ŽIVLJENJIH, IZZIVIH IN DAROVIH VAŠIH OTROK

Vsak otrok je zgodba zase

Vsak otrok pride na svet z drugačno misijo, s svojo unikatno zgodbo, preteklimi življenji ter drugačnimi modrostmi in izkušnjami. Nekateri otroci so že stari znanci na Zemlji, drugi pa prihajajo iz popolnoma drugih svetov in planetov in s seboj prinašajo nove, višje in neznane energije, izjemne potenciale in višje modrosti.

Ta riding je odlično orodje za poglobljeno spoznavanje vaših otrok od njihovega rojstva do zgodnje odraslosti

Vsak novorojenček je zgodba zase, je skrivnosten dragulj in za starše velika uganka, ki jo je treba spoznati in razvozlati. Ker novorojenčki še ne govorijo, je ta proces spoznavanja poln skrivnosti, neodgovorjenih vprašanj in za marsikatero mamico in atija poln izzivov. A na srečo govor ni edini način komunikacije z vašim malčkom. Ta riding je namreč odlična priložnost, da pobliže in hitreje spoznate vašega novega družinskega člana in razvozlate njegove potrebe, želje, zahteve, pričakovanja ter se seznanite s svetom iz katerega prihaja.

Riding je primeren tudi za starejše otroke in najstnike, saj vam bo dal vpogled v njihov svet in pomagal razumeti kaj doživljajo in kako jim lahko pomagate, se jim približate in prebijete led, če so vaši otroci pravkar v fazi kljubovanja, nasprotovanja ali iščejo pozornost na neprimerne načine. S tem ridingom boste dobili tudi vse informacije o primerni vzgoji, kako se jim približati, pridobiti njihovo zaupanje, jih spraviti na pravo pot, izboljšati družinske odnose in podpreti njihovo poslanstvo.

Kaj lahko staršem ponudi ta riding?

je oblika individualnega svetovanja, ki vključuje sporočila vaših malčkov in otrok, ki vas bodo popeljala v njihov notranji svet in vam razkrila njihovo dušno pot.

Pričakujete lahko vpogled v njihov:

 • dušni zapis otroka
 • arhetipsko analizo družinskih odnosov
 • njihova prejšnja življenja
 • povezave s starši
 • svet iz katerega prihajajo in njihov izvorni tip
 • njihovo poslanstvo in misijo
 • zahteve in pričakovanja
 • izzive
 • potenciale in darove
 • karmične vezi
 • preizkušnje
 • pomembne življenjske preobrate
 • živalske vodnike
 • barve, kristale, rastline in zelišča, ki podpirajo vašega otroka
 • pomen imen in datuma rojstva
 • ter prejeli pomembna sporočila od njihovih angelov varuhov in duhovnih vodnikov o ustrezni vzgoji in razvijanju njihovih darov.

S pomočjo tega ridinga boste lahko vaše otroke vodili in vzgajali na pravi način, jim pomagali skozi njihove preizkušnje, jih podpirali pri njihovem poslanstvu ter izboljšali odnos in komunikacijo z njimi.  

Cena: 100,00 eur

OSTALE STORITVE

RIDING ZA ŽENSKE IN PREBUJENE BOGINJE, KI ŽELIJO POSTATI MAMICE

Če želite zanositi, pa se vam nekje zatika, če želite izvedeti, katero področje vašega življenja potrebuje spremembo in vašo pozornost, da lahko odpravite morebitno blokado in sprostite pretok in če iščete rešitev in alternativno pot do uspešne zanositve, je to pravi riding za vas.

Na tem ridingu boste prejele informacije o blokadah, ki zavirajo vašo zanositev, področjih, ki jih morate še pozdraviti, odnosih, na katerih morate še delati in ranah, ki so ostale nezaceljene in preprečujejo, da bi se vam izpolnila največja želja – postati mama.

Poleg nasvetov glede ustvarjanja pravih pogojev, odnosov in okolja za zanositev boste dobile še:

 • Jasno sliko o tem, s katerimi arhetipi morate delati v tem trenutku, da pozdravite vašo dušo in vse aspekte sebe, da stopite v vašo novo vlogo, VLOGO MAME, brez vseh strahov in dvomov in spustite vse staro, kar vas še ovira na poti do vašega cilja (stara prepričanja, fragmente iz starih partnerskih odnosov, ki so vas zaznamovali, otroške rane, zamere do staršev in nezdravo življenjsko ter poslovno okolje, ki ustvarja stres)
 • Pomoč pri odpravi blokad, ki zavirajo zanositev
 • Nasvete za pripravo na vašo novo vlogo in sprejetje arhetipa mame;
 • Vodstvo za transformacijo iz deklice v žensko in iz ženske v mamo;
 • Pomoč pri aktivaciji arhetipa mame in
 • Vodstvo pri priklicu nerojene dušice
 • Analizo partnerskega odnosa in nasvete za njegovo izboljšavo
 • Vpogled v blokade iz prejšnjih življenj

Prijavite se na ANGEL MAMMA RIDING že danes in si zagotovite vašo vstopnico do popolne osebnostne, duhovne in energetske preobrazbe, ki vas bo popeljala na izjemno močno notranje potovanje, aktivirala vašo življenjsko energijo in klic vaše duše, prebudila žensko energijo in rodovitno boginjo v vas ter sprožila iniciacijo v vlogo in arhetip mame.

Naj se vaše potovanje in transformacija iz ličinke v metulja začne že danes!

Vaš otročiček je samo korak vstran!

Ko enkrat veš, kaj te ovira na poti do uspeha in kako lahko to spraviš s poti, te nihče več ne more zaustaviti – klic mame, ki postaja vse glasnejši, se bo popolnoma prebudil in zakričal vse odgovore in rešitve, ki jih potrebujete ter priklical dušico, ki že vneto pričakuje prihod k svoji zemeljski mamici.

Cena: 80,00 eur (zvočni posnetek)

EKSKLUZIVNI RIDINGI ZA BODOČE STARŠE IN POMOČ PRI ZANOSITVI

To so prav posebni intuitivni ridingi namenjeni bodočim staršem, ki potekajo v obliki intuitivne komunikacije z dušo vašega otroka in ponujajo informacije ter sporočila za pomoč pri zanositvi.

Ridingi so namenjeni:

 1. nosečim mamicam in bodočim očkom – ANGEL BABIES RIDING
 1. ženskam oz. parom, ki želijo zanositi – ANGEL SOULS
 1. ženskam oz. parom, ki so izgubili otroka ali šlI skozi splav – MEDIJSTVO PO SPLAVU

IZBIRATE LAHKO TOREJ MED 3 VRSTAMI RIDINGOV:

1. Povezovanje in komunikacija z dušo vašega malčka v času nosečnosti – ANGEL BABIES

Ta riding je namenjen bodočim staršem, ki želijo navezati stik s svojim še nerojenim otrokom, se naučiti povezovati in komunicirati z njim, prejeti koristne informacije in napotke, da bo nosečnost potekala na najvišji možni energijski vibraciji. To je izjemna priložnost, da vprašate vse, kar vas je kadarkoli zanimalo, da izveste spol otroka, kako in kdaj se bo rodil, od kod in na kateri frekvenci prihaja, zakaj si je izbral ravno vas in s kakšnim poslanstvom prihaja.

2. Komunikacija s prihajajočimi dušami  – ANGEL SOULS

Ta oblika ridinga je primerna za ženske oz. pare, ki bi radi zanosili, pa se jim morda ta globoka želja še ni uresničila. V tem ridingu boste prejeli odgovore na vsa vaša vprašanja in izvedeli kaj še morda morate spremeniti, popraviti in pripraviti preden lahko končno pripeljete na svet novo dušo. Obstaja veliko razlogov, zakaj včasih duša čaka in se odloči, da ne pride k vam vse dokler okoliščine niso ustrezne za njen prihod. Te okoliščine so ponavadi popolnoma individualne narave.

3. Komunikacija z nerojenimi dušami otrok po izgubi ali splavu  – MEDIJSTVO PO SPLAVU

Je izjemno zdravilen riding za vse starše, ki so tragično izgubili otroka ali šli skozi bolečo izkušnjo splava in preprosto želijo razumeti, zakaj so doživeli to izgubo in bolečino in kako naj gredo naprej. Ta riding obljuba sporočila duše, ki se vas je dotaknila na tako poseben način, njene razloge za odhod in veliko koristnih informacij, ki vam bodo na duhovni ravni razkrile načrt oz. poslanstvo duše, ki ste jo izgubili. Na ta način lahko pridobimo globje razumevanje, duhovni uvid in s tem tudi zdravljenje čustev, osvoboditev in zaključek na katerega ste čakali. Vsaka duša ima svojo pot in svoj namen; vse se zgodi z razlogom, ki pa ga ponavadi pozna oz. razume le duša, ki nas je zapustila. Na tem ridingu boste dobili pomemben uvid v pot duše, ki se vam je zapisala globoko v srce …

S POMOČJO RIDINGOV BOSTE IZVEDELI:

a) ANGEL SOULS:

 • ali je v vaši auri že prisotna dušica in kako blizu je njen prihod;
 • če dušice še ni v vaši auri, boste prejeli meditacijo, rituale in napotke za iskanje in priklic dušice v vašo auro
 • izvedeli boste, zakaj dušica še ni prišla k vam in kaj morate do njenega prihoda še spremeniti in urediti
 • za vas se bo na podlagi ridinga izdelal individualni programa za pomoč pri zanositvi

b) ANGEL BABIES

 • izvedeli boste na kateri frekvenci prihaja vaš malček in kaj potrebuje
 • spoznali boste namen njegove duše in njegovo poslanstvo
 • razkril vam bom svoje interese, potenciale in talente
 • povedal vam bo kaj morate pred njegovim prihodom popraviti in spremeniti na različnih področjih (partnerstvo, odnosi, delo, zdravje)
 • razkril vam bo oseba sporočila in povedal kaj pričakuje od vas
 • izvedeli boste zakaj prihaja prav v vaš dom, ali imate kakšne stare povezave in v kakšnem odnosu sta bila v prejšnjih življenjih
 • spoznali boste otrokova prejšnja življenja, preizkušnje in lekcije pri katerih mu lahko pomagate
 • prejeli boste navodila za primerno vzgojo
 • se naučili kako usmerjati otroka, da bo lahko sledil svojemu poslanstvu
 • če imate že izbrana imena za otroka, bomo preverili ali resornirajo z njim in analizirali pomen izbranih imen
 • prejeli boste informacijo o njegovem angelu varuhu, vodniku in osebnem kristalu, ki ga bo podpiral zdravstveno in čustveno
 • pustite pa tudi nekaj prostora za presenečenja in dovolite vašemu malčku, da vas popolnoma očara ☺

c) MEDIJSTVO PO SPLAVU ALI IZGUBI OTROKA

 • če ste izgubili otroka, boste prejeli tolažbo, pomoč pri žalovanju in zdravljenju čustev
 • dobili boste odgovore in razlago za odhod dušice z otrokove strani ter koristne napotke kako se pripraviti in ustvariti prave pogoje za njegov ponovni prihod
 • dobili boste priložnost, da ugotovite, zakaj ste morali skozi to izgubo
 • se naučili najti smisel v odhodu dušice
 • dobili boste zaključek in priložnost, da greste naprej
 • za vas se bo na podlagi ridinga izdelal individualni programa za žalovanje in pomoč pri ponovni zanositvi

Povezovanje z vašim malčkom v času nosečnosti in komunikacija z njegovo dušo pred zanositvijo sta ključnega pomena, kajti:

 • v tem obdobju se stekjo prve niti in prve povezave
 • ustvari podlaga za zdrav in ljubeč odnos med starši in otrokom
 • položijo temelji za psihično in čustveno zdravje vašega otroka
 • pripravili se boste na ta velik, prelomen življenjski dogodek
 • izvedeli boste, katera področja potrebujejo dodatno pozornost in spremembe ter tako ustvarili zdravo okolje in odnose za otrokov prihod
 • naučili se boste biti boljši starši, brez zadržkov in strahov in z urejenimi odnosi
 • lahko boste pripravili zdravo okolje za vašega malčka
 • in poskrbeli, da bo otrok čustveno in psihično veliko bolj vitalen, srečen in poln življenjske energije!

Ti ridingi je resnično nekaj posebnega, saj vam bodo odprli vrata v duhovni svet izjemno razsvetljenih duš, ki prihajajo na ta planet s posebnim poslanstvom!

Pričakujete lahko:

 • odgovore na vprašanja, ki vas zanimajo
 • napotke in informacije, kako se pripraviti na prihod vašega malčka
 • razrešitev vaših dilem in strahov v zvezi z nosečnostjo, izgubami in porodom
 • razlago, zakaj v določenih primerih morda še ni čas za starševstvo
 • vodenje skozi duhovni proces priprave na zanositev
 • napotke, kako lahko komunicirate z vašim otročkom v času nosečnosti
 • informacije o tem, kakšen je otrokov namen, kakšno vzgojo potrebuje, kaj mu morate dati in ponuditi in pri čem ga morate spodbujati, da bo lahko čim bolje sledil svojemu poslanstvu
 • prvo povezovanje in spoznavanje vašega malčka še preden se rodi, kar vam bo dalo priložnost, da se do njegovega rojstva resnično pripravite in zagotovite pravo okolje zanj, se sestavite in mu ponudite najboljše pogoje za njegovo osebnostno rast in razvoj
 • razlago, zakaj si je dušica izbrala prav vas in kakšno povezavo imate z njo
 • spoznali pa boste tudi preteklost in prejšnja življenja ter izzive vaše dušice
 • in prejeli sporočila, ki vam jih želi predati.

Cena: 

ANGEL BABIES: 80,00 eur

ANGEL SOULS: 80,00 eur

MEDIJSTVO PO SPLAVU: 100,00 eur