Individualno

Vsak izmed nas ima svojo zgodbo, ki zahteva svojevrsten in individualiziran pristop. Kar pomaga vašemu prijatelju, ni nujno, da bo pomagalo tudi vam. Zato je treba najti tehnike, metode in orodja, ki bodo primerna za vas in vaš konkreten primer.

Na individualnih srečanjih se bomo tako lahko bolje posvetili vam in vašim željam, delali po individualnem programu in poskrbeli za preobrazbo na tistih področjih, kjer jih najbolj potrebujete.

Individualna svetovanja in terapije potekajo 1–2 x na teden oz. po dogovoru in vključujejo 1. srečanje s psihološko, arhetipsko in intuitivno analizo vašega primera ter nadaljnja individualna srečanja s certificirano svetovalko, ki vas bo vodila skozi proces razbijanja iluzij, premagovanja strahov in dvomov in vam pomagala na poti do zanositve, ustvarjanja zdravih družinskih odnosov, vam stala ob strani v procesu predelovanja izgub ter vas usmerjala na poti do celovite osebnostne in duhovne preobrazbe.

Na terapijah pa se bomo skozi spihoterapevtske tehnike in regresoterapije posvetili vašim težavam, čustvenim, psihičnim, energetskim in duhovnim blokadam in odpravljanju le-teh.