NOSEČNOST & ZANOSITEV

Meditacije za nosečnice in zanositev

Rojstvo metulja – program za pomoč pri zanositvi

Priprava gnezda

ROJSTVO METULJA

DELAVNICA ZA POMOČ PRI ZANOSITVI

Inovativni program osebnostne in duhovne preobrazbe za pomoč pri zanositvi 

KAJ JE PROGAM ROJSTVO METULJA?

To je program za ženske, ki ne morejo zanositi, si že dolgo želijo ustvariti družino ali so izgubile otroka in šle skozi izkušnjo splava. Celovit program obsega individualno delo na sebi, partnerskih odnosih, korenito spreminjanje načina življenja in svetovanje ženskam, ki želijo zanositi, meditacije za zanositev, posebne vaje, duhovne metode in energetske tehnike za pomoč pri zanositvi, regresije in/ali delo v podporni skupini.

Komu je namenjen ta program?

– Ženskam in parom, ki se že dalj časa neuspešno trudijo zanositi in si ustvariti družino

– Ženskam in parom, ki so že uspeli zanositi, a so tragično izgubili otroka ali šli skozi grozljivo izkušnjo splava

KAJ LAHKO PRIČAKUJEM OD PROGRAMA?

 • Inovativen in celosten pristop k vaši individualni zgodbi 
 • Svetovanje in pomoč pri zanositvi
 • Usklajeno delovanje telesa, uma in duha, ki bo odprlo pot do useha
 • Globoko transformacijo in preobrazbo na osebni in duhovni ravni, ki jo sama imenujem ROJSTVO METULJA 

Program obsega 14 ključev:

 1. analizo vašega stanja in odkrivanje vzrokov za neuspešno zanositev
 2. razreševanje osebnih blokad, ki preprečujejo zanositev
 3. razreševanje strahov pred zanositvijo in prikrite negotovosti
 4. razreševanje otroških travm, potlačenih spominov, bolečine, zlorab, strahov ter vpogled v arhetip notranjega otroka
 5. zdravljenje notranjega otroka
 6. uvajanje sprememb na disfukcionalnih področjih (delo, finance, zdravje, partnerstvo…)
 7. analizo zgodovine partnerskega odnosa, razporeditev moči, blokade na področju spolnosti in intime, zdravljenje čustvenih ran in prebujanje ženske energije
 8. spremembo v kodnem zapisu, načinu razmišljanja in spremembo vaših prepričanj o zanositvi
 9. test izgub in svetovanje ob izgubi in žalovanju
 10. regresijo v zgornje otroštvo
 11. analizo vašega načina življenja in izključitev stresnih dejavnikov
 12. pravilno prehrano in sestavo jedilnika, ki podpira zanositev
 13. svetovanje glede ustrezne telesne aktivnosti ter razvajanja in prebujanja ženske energije, ki je ključna za zanositev
 14. program za priklic obilja in uresničitev želja

Cena: 820 eur (z možnostjo plačila na obroke)

PRIPRAVA GNEZDA

SPLETNI TEČAJ ZA NOVOPEČENE IN BODOČE STARŠE, KI SE PRIPRAVLJAJO NA PRIHOD NOVEGA DRUŽINSKEGA ČLANA!

Trajanje: 5 srečanj po 2-3 ure

“Naučite se pripraviti zdravo in čisto okolje za vašega novega družinskega člana in mu ponudite toplo in energetsko prečiščeno gnezdo, v katerem se bo počutil varno. Poskrbite za to, da ne boste nanj prenašali vaše karme, nepredelanih čustev, napetosti v odnosih in strahov. Naj vaše majhno bitjece začne svoje novo potovanje v zdravem in prečiščenem okolju!”

Najlepše 1. darilo za vašega malčka je varen in prečiščen dom!

Podarite vašemu malčku najlepše prvo darilo in ga pričakajte v energetsko prečiščenem, varnem in toplem gnezdu, ki bo uspešno podporlo njegovo poslanstvo, darove in talente.

Zakaj je pomembno otroke sprejeti v energetsko prečiščen dom?

Rojstvo pomeni nov začetek in pred vsakim novim začetkom je pomembno eliminirati stara bremena, težke energije, tuje in stare zgodbe in ves odvečni balast, ki bi nas lahko potegnil v stare vzorce. Šele, ko se znebimo starega, lahko začnemo znova.

To še posebej velja za dušice, ki so se pravkar vrnile na Zemljo. Saj otročka ne želimo obremenjevati s staro energijo, našimi napakami, strahovi, skrbmi, nerazčiščenimi odnosi in napetim ozračjem, temveč mu želimo ponuditi varen dom in prijetno okolje, v katerem se bo lahko razvil v čustveno in psihično zdravo osebo, ki ne bo ožigosana s karmo svojih prednikov in negativnimi ali težkimi energijami okolja.

Kako in zakaj se energija v našem domu “umaže” 

Vsak, ki pride v vaš dom, pusti tam košček ali delček sebe, svojega razpoloženja in energetskega imprinta, ki pa nima kaj iskati v vašem domu, saj ni vaš. Tuje energije zapacajo in znižujejo našo energijo, razdražijo vaše malčke in okužijo njihovo nežno, čisto in nedolžno energijo.

Energijo vašega doma pa ne kalijo le drugi, temveč tudi vi sami z vašimi strahovi, negativnim razmišljanjem, načinom življenja, kreganjem, jezo, zamerami, ogovarjanjem, zavistjo in vsemi ostalimi negativnimi čustvi, dejanji in težkimi življenjskimi preizkušnjami.

Zakaj je treba dom energetsko prečistiti?

Prostori, v katerih živimo, konstantno srkajo vase naša čustva, razpoloženje, zdravje, počutje, misli in energijo, ki jo oddajamo, in postanejo bazen, v katerem se mešajo energije vseh, ki so kadarkoli stopili v vaš dom. Med 4 zidovi se ohranijo tako vtisi prijetnih obiskov, kakor tudi tistih težkih, negativnih in bolečih. Prostor, v katerem bivamo, postane nabito energetsko polje, ki ga je treba večkrat prečistiti, drugače hitro postanemo žrtve starih, tujih in nižjih energij, ki znižujejo in umažejo našo energijo.

Vi in vaš dom nujno potrebujeta čiščenje, če:

 • pričakujete otroka
 • ste se preselili
 • so vaši novorojenčki in otroci po obiskih razdražljivi in občutljivi
 • ste za novorojenčka dobili rabljeno pohištvo, oblačila ali igrače
 • opremljate sobo za otročka
 • otroci slab spijo, so razdražljivi, jokavi, se bojijo ali imajo nočne more
 • zaznavate nepojasnjeno utrujenost, izčrpanost, razdražljivost, žalost
 • je kdorkoli v vašem domu zbolel
 • se kregate s partnerjem ali otroci
 • ste šli skozi težje in boleče obdobje, zdravstvene težave, izgube, travme, šoke, tragedije, smrt bližnjega, izgubo premoženja ipd.

Kako se naučim prečistiti in zaščititi moj dom in njegove prebivalce ter ustvariti zdravo okolje za novega družinskega člana?Tako, da se prijavite na tečaj PRIPRAVA GNEZDA in osvojite starodavne indijanske in šamanske tehnike čiščenja in zaščite, s katerimi boste lahko prečistili lastno energijo in energijo vašega doma, odstranili nižje, tuje in negativne energije iz vaših prostorov, dvignili vibracijo v vašem domu, osvežili prostore in prečistili njihove energetske zapise, zaščitili zemljišče, na katerem stoji vaš dom in odstranili tuje in stare energije iz pohištva in predmetov, ki ste jih kupili ali so vam jih podarili.

Pokazala vam bom tudi:

 • kako zaščititi družinske člane in vaš dom pred vsiljivimi, nižjimi ali vampirskimi energijami
 • pregnati zastale energetske vozle
 • ustvariti harmonično ozračje
 • prevetriti odnose in dvigniti vibracijo, da bo le-ta ustrezala vašemu malčku in njegovi čisti angelski energiji.

PRIPRAVA GNEZDA VKLJUČUJE: 

 • brisanje tujih energij iz rabljenih, sposojenih oblačil, otroškega pohištva in igrač za dojenčka
 • brisanje tujih, negativnih in nižjih energij v, pod in nad vašim domom
 • dvig vibracije doma in njegovih prebivalcev
 • čiščenje in neutraliziranje dojenčkove sobe
 • aktivacijo toplega in varnega gnezda
 • predajo indijanskih tehnik energetskega čiščenja oseb, prostorov in premoženja
 • zaščito dojenčkovega teritorija
 • brisanje pečata bivših partnerjev in neuspešnih razmerij
 • brisanje pečata starejših generacij in družinske karme
 • brisanje posledic partnerskih težav in napetosti v odnosih
 • neutraliziranje čustvenih izbruhov, neravnovesja, težkih in bolečih življenjskih izkušenj

Prijavite se na tečaj PRIPRAVA GNEZDA in se naučite pripraviti varno gnezdo za vašega novorojenčka ter ustvarite nežno okolje zanj, v katerem bo obdan s prečiščenimi energijami in pozitivnimi ljudmi!

Cena: 400,00 eur (možno plačilo na 5 obrokov)

MEDITACIJE ZA NOSEČNICE & ZANOSITEV

Meditacijska delavnica za zanositev je namenjena ženskam, ki se želijo temeljito pripraviti na prihod novega družinskega člana, odstraniti morebitne blokade, ki jih ovirajo pri uspešni zanositvi in ustvariti prave pogoje za prihod otroka.

Novodobni otroci prihajajo na drugačni frekvenci in imajo višjo stopnjo zavesti, kajti njihova naloga za razliko od prejšnjih generacij ni zdraviti izzive preteklih generacij in svojih staršev, temveč spreminjati in duhovno prebujati svet. Zato novodobni otroci potrebujejo drugačno okolje, zdrave odnose in čisto telo v katerem se bodo razvijali do rojstva, sestavljene starše, ki so resnično pripravljeni in jim lahko ponudijo vzgojo, okolje in čustveno podporo, ki jo potrebujejo.

Današnji otroci želijo, da že pred njihovim prihodom pozdravite svoje travme, prečistite telo, se sestavite, uredite odnose in jih preprosto sprejmete v zdravo okolje. Danes morate biti na otroka resnično pripravljeni, ne pa z njim krpati načete odnose, polniti čustveno praznino ali nadomeščati nekaj, česar nimate. Ko boste resnično pripravljeni, bo otrok prišel k vam. Vem, da ste že zelo neučakani, ampak v življenju ničesar ne moremo izsiliti, počati in ustvariti moramo prave pogoje in okoliščine, če želimo uspeti in na svet pripeljati zdrave in srečne otroke.

Kako ustvariti pravo okolje, okoliščine in odnose za novega družinskega člana boste izvedeli prav na tej delavnici, kjer vam bo posredovano tudi vso potrebno teoretično znanje in informacije o tem, zakaj vam morda še ni uspelo zanositi, kako lahko odpravite blokade, ki vas ovirajo pri zanositvi, prejeli pa boste tudi odlično podporo za ustvarjanje družine preko meditacij za zanositev, svetovanje za vaš konkreten primer ter mini riding na temo težav pri zanositvi.

 1. DEL: ENERGIJSKO ČIŠČENJE IN PRIPRAVA FIZIČNEGA TELESA NA ZANOSITEV

Na prvi delavnici se bomo posvetili vašemu fizičnemu telesu, energijskim blokadam, njihovemu odpravljanju, pravilni prehrani in pripravi telesa na zanositev.

Ker je pogoj za uspešno zanositev prečiščeno in zdravo telo, v katerem se bo razvijalo vaše drobno bitjece, bomo na prvi delavnici naredili meditacijo za energijsko čiščenje in pripravo fizičnega telesa na prihod vašega novega družinskega člana. Neprečiščeno in nezdravo telo namreč ne more ustvariti življenja, zato bo ta meditacija ključnega pomena za vse bodoče mamice. Vaše telo bomo energijsko prečistili, identificirali blokade, jih odpravili in vaše telo pripravili na novo obdobje, ki prihaja. V tej meditaciji boste prepoznale blokade, ki prihajajo iz različnih virov: iz vas samih, vaše okolice in ljudi, ki vas obdajajo, prostorov in okolja v katerem živite, morebitnih sevanj, hrane, ki jo uživate ali vam primanjkuje in energetskih zastojev. Tako boste zagotovile prečiščeno in zdravo okolje ter ustrezne pogoje za zanositev in otročička, ki ga že tako vneto pričakujete.

Po meditaciji boste prejele še nekaj koristnih nasvetov o tem, kako vzdrževati in ohraniti čisto in zdravo telo ter zagotoviti prave pogoje za zanositev. Pogovorile se bomo tudi o ustrezni prehrani in potrebnih dodatkih v času priprav na zanositev, energetski podpori, meditacijah, ki jih lahko izvajate doma, primernih telesnih aktivnostih in energijskem čiščenju telesa.

Ob koncu delavnice vas čaka še mini riding, ki bo izpostavil vašo največjo energijsko in fizično blokado na poti do uspešne zanositve in vam svetoval kako jo odpraviti.

SEZNAM OSTALIH MEDITACIJSKIH DELAVNIC:

 • meditacija za čiščenje in pripravo telesa na zanositev
 • meditacija za energetsko uravnovešanje
 • meditacija za prizemljevanje
 • meditacija za razreševanje odvisnosti in starih razvad
 • meditacija za povezovanje s fizičnim telesom
 • meditacija za prebujanje intuicije
 • meditacija za razreševanje travm in blokad iz otroštva
 • meditacija za zdravljenje notranjega otroka
 • meditacija sprave in odpuščanja staršem
 • meditacija za soočanje s strahovi in dvomi
 • meditacija za spuščanje jeze, zamer in krivde
 • meditacija za zdravljenje partnerskih odnosov
 • meditacija za zdravljenje srčnih ran
 • meditacija za razbijanje osebnih blokad in predajo negativnih izkušenj
 • meditacija za razreševanje stare in družinske karme
 • meditacija za spreminjanje vaše osebne kode in zmotnih prepričanj o zanositvi
 • meditacija za energetsko zaščito telesa
 • meditacija za pripravo gnezda
 • meditacija za priklic duše otroka in povezovanje z njo

Trajanje: 3 ure

Cena: 60,00 eur

Meditacije za nosečnice so namenjene ženskam, ki so že noseče in želijo le najboljše zase in za svojega malčka. 

Nosečnost je izjemno pomembna življenjska prelomnica, ki prinaša velike spremembe, odrekanja in prilagoditve, zato je priporočljivo, da se posvetite obdobju, ki prihaja in otročku, ki pridno raste v vas. Spremembe skozi katere greste, so velike in pogosto strašljive, vse kar ste poznali se na enkrat postavi na glavo, spremenijo se vaše prioritete, vaš odnos s partnerjem, družinskimi člani in prijatelji se spremeni in nenazadnje zrastete, dozorite in se spremenite tudi ve same. Vaše telo se hitreje utrudi in skoraj tedensko spreminja obliko. Te spremembe so lahko strašljive, še posebej, če gre za prvo nosečnost in ne vemo, kaj vse na čaka. Bojimo se sprememb, obenem pa se jih veselimo, kar na nek način povzroča stres, redimo se, oblačila nam na enkrat niso več prav, nimamo nadzora nad svojim telesom, bojimo se poroda, ne vemo ali bomo kos vlogi mame, ali bomo znale dobro skrbeti za otroka in mu dati vse, kar potrebuje … Nosečnost je obdobje velikih transformacij, sprememb in prilagoditev, v katerem bodo na preizkušnji naša čustva, potrpljenje, fizična vzdržljivost in čustvena stabilnost, zato dodatna pomoč in podpora v tem obdobju ni nikoli odveč.

1. del: ENERGIJSKO ČIŠČENJE IN PRIPRAVA FIZIČNEGA TELESA NA SPREMEMBE V NOSEČNOSTI

Ker je pogoj za uspešno donositev prečiščeno in zdravo telo, v katerem se bo razvijalo vaše drobno bitjece, bomo na prvi meditaciji opravili energijsko čiščenje in pripravo fizičnega telesa na ta pomemben korak in spremembe, ki prihajajo. Neprečiščeno in nezdravo telo namreč ne more ustvariti življenja, zato bo ta meditacija ključnega pomena za vse bodoče mamice. Če telo ni prečiščeno in zdravo, se pogosto zgodi, da se nosečnost zakomplicira ali celo predčasno prekine, saj okolje, ki ga nudite vašemu malčku, ni dovolj dobro in varno zanj. Vzpostavitev in ohranitev zdravega in uravnovešenega okolja v času nosečnosti je ključnega pomena. S prilagojenimi meditacijami boste vašemu malčku zagotovili prečiščeno in zdravo okolje za uspešno rast in razvoj, preprečili morebitne nosečniške težave, ki bi lahko izvirale iz energijskih in fizičnih blokad in poskrbeli, da bo obdobje nosečnosti potekalo brez večjih komplikacij in zapletov.

Po meditaciji boste prejeli še nekaj koristnih nasvetov o tem, kako vzdrževati in ohraniti prečiščeno in zdravo telo ter zagotoviti prave pogoje za uspešno donositev. Kot darilo bo vsaka bodoča mamica prejela še sporočilo zase in za otročka v obliki mini angelskega ridinga.

2. del: SPREJEMANJE SPREMEMB IN VAŠEGA NOVEGA TELESA V ČASU NOSEČNOSTI TER DVIG SAMOZAVESTI

Ker spremembe v nosečnosti močno vplivajo na naš izgled, počutje in samozavest ter vzbujajo določena pričakovanja in strahove, je pomembno, da se naučimo pomiriti, odpraviti stres, ki je škodljiv za dojenčka, sprejeti spremembe na našem telesu in vzljubiti obline, ki dajejo topel dom in varno zavetje našemu malčku. Zato bomo na drugi delavnici naredili antistresno meditacijo za bodoče mamice v kombinaciji z meditacijo za sprejemanje sprememb in našega novega telesa ter dvig samozavesti. Tako boste ostale polne energije, pozitivno naravnane in pripravljene z ljubeznijo sprejeti vse nosečniške tegobe in fizične ter čustvene spremembe, ki jih to obdobje prinaša s seboj. Sproščen in ljubeč pristop do sprememb bo ustvaril mirno in zdravo okolje za dojenčka v vašem trebuščku, ljubezen do vašega novega telesa pa bo otroku dala občutek varnosti in sreče. Če ne ljubite in ne sprejemate sebe in sprememb v času nosečnosti, lahko vašemu dojenčku pošiljate napačne signale, da je za vaše nelagodje, strahove, nesamozavest in čustvene izpade kriv on/ona, kar lahko otroka čustveno močno poškoduje in zaznamuje, saj se bo počutil nezaželenega in zato kasneje v življenju lahko razvil določene nepojasnjene blokade ali se celo v času nosečnosti odločil, da predčasno zapusti svoj dom – telo, ki ga mama ne ljubi in ne sprejema ter sprožil predčasni porod ali se zaradi občutka krivde in nezaželenosti odločil zapustiti svet in se vrniti, ko boste nanj in na vse spremembe, ki jih prinaša s seboj, resnično pripravljene. Ljubezen do sebe in vašega novega telesa ter sprejemanje sprememb, ki jih prinaša s seboj nosečnost, so pogoj za zdrav in gladek potek nosečnosti. Prav ljubezen  in sprejemanje lastnega telesa sta dve ključni čustvi, ki bosta vašemu otroku dali občutek varnosti, zaželenosti in zagotovili, da bo otrok kasneje v življenju čustveno in psihično bolj zdrav in uravnovešen.

Po meditaciji boste prejele še nekaj koristnih nasvetov za pravilen pristop do sprememb v nosečnosti, sprejemanje vaše nove podobe, krepitev samozavesti in pozitivno ter ljubeče pričakovanje vašega malčka. Pogovorile se bomo tudi o tem, kako krotiti strahove, ki se vas bodo polastili v času nosečnosti in hitro odpraviti vsa negativna čustva, ki bi se vas lahko v tem času polastila. Kot darilo bo vsaka bodoča mamica prejela še sporočilo zase in za otročka v obliki mini angelskega ridinga.

SEZNAM OSTALIH MEDITACIJ:

 • meditacija za prebujanje ženske energije
 • meditacija za prizemljevanje
 • meditacija za razreševanje odvisnosti in starih razvad
 • meditacija za prebujanje intuicije
 • meditacija za povezovanje z notranjim otrokom
 • meditacija za soočanje s strahovi in dvomi
 • meditacija za zdravljenje srčnih ran
 • meditacija za povezovanje s partnerjem
 • meditacija za razreševanje stare in družinske karme
 • meditacija za energetsko zaščito telesa
 • meditacija za povezovanje z otrokom
 • meditacija za prebujanje arhetipa mame

Trajanje: 3 ure

Cena: 60,00 eur

Prijavite se na naše novičke

Prijavite se na naše novice in si zagotovite informacije o najnovejših tečajih, delavnicah, popustih in posebnih akcijah.

5 + 6 =