Veliko bodočih mamic me je že prosilo, da jim naredim riding z nerojenimi dušami, ob naročilu ridinga pa je pogosto sledilo še vprašanje, kako sem začela s tem delom in prošnja, ali jih lahko naučim komunicirati z njihovimi prihajajočimi otročki ali na splošno z dušicami, ki se pripravljajo na novo inkarnacijo, zato sem se odločila, da vam povem, kako se je moja zgodba začela in kako lahko ta dar prepoznate in razvijete tudi ostali.

Vse se je začelo z medijstvom in mojo nosečnostjo…

Moja zgodba se je začela zelo spontano in nepredvideno med pripravo nedeljskega kosila. Za piko na i kar z medijstvom, ki sem se ga vedno tako zelo bala in to ravno takrat, ko sem bila sama doma, saj je bil mož na službenem potovanju. Lahko si predstavljate šok in grozo, ki sem ju doživela ob svojem prvem srečanju z dušo pokojnika. Bila sem prestrašena, zmedena, brez kakršnega koli znanja o tem kaj narediti, kako jih spoditi ali se zaščititi, a na srečo, je bil moj prvi obisk prijateljske narave.

Ko sem pripravljala kosilo v glavi zaslišim glas moškega in ne fizično temveč nekako kakor, da bi si priklicala sliko iz preteklosti (danes vem, da s 3. očesom) zagledam podobo brkatega moškega, ki ga nikoli v življenju nisem poznala ali srečala. Sprva se seveda delam, kot da se ni nič zgodilo in se prepričujem, da si domišljam, ko po 1-urnem prepričevanju podoba in glas ne izgineta, začnem dvomit v lastno razsodnost in se začnem spraševati ali se mi je zmešalo in duša še kar vztraja. Potem imam na enkrat dovolj in vprašam kaj hoče in kako se je lahko končno znebim. Pove mi, da moram zgolj predati sporočilo. Super, pomislim, samo, da bo že enkrat mir. No, moje veselje hitro skopni, ko ugotovim kaj hoče od mene. Zahteva, da nekomu, ki sem ga pred kratkim spoznala in takrat še ne morem trdit, da sva se dovolj poznala, da bi mu upala razkriti svojo »norost«, še manj pa predat sporočilo pokojnega očeta. A bila sem prisiljena v to, ker se takrat še nisem znala zaščititi ali nadzirati tega izjemnega daru, sem se po nekaj urah vdala in postavila na kocko svoj ugled in razsodnost in kontaktirala to osebo, ki je bila na srečo duhovno osveščena in odprta za sporočilo, ki je bilo posredovano preko mene.

Nakar na moje popolno presenečenje ugotovim, da čeprav, se mi je zdelo, da govorim neumnosti, imajo te besede izjemen pomen za osebo, ki jih je prejela in skrivajo pomembno sporočilo zanjo. Ko dobim potrditev od te osebe, sem zaprepadena. Vse kar sem ji povedala, je razumela in bila presrečna in zadovoljna s sporočilom.

Ta izkušnja me je spodbudila, da raziščem, kaj se dogaja, zato sem poklicala prijateljico in priznano zdravnico, ki je bila doma v duhovnih vodah in ji cela vshičena in prestrašena pripovedujem, kaj se mi je zgodilo, ona pa se samo nasmeje in pravi: »Naravni medij si! Sprijazni se!« In s tem je bil pogovor zaključen.

Dolgo sem se izogibala temu delu in se ga bala, po drugi strani pa me je že od zgodnjega otroštva zelo fasciniral, a nikoli se tega področja prostovoljno ne bi upala dotakniti. In kot pravijo, »če ne gre Mohamed h gori, gre gora k Mohamedu.« Medijstvo se je dotaknilo mene. Ta ista prijateljica me je še dolgo prepričevala naj razvijam ta dar, dokler nisem popustila in se vpisala na tečaj medijstva, ki mi je dal potrebno teoretično znanje in izkušnje, med drugim tudi z neprijetnimi obiskovalci.

Če želiš delati z dušami moraš raviti zaupanje v ta dar, sprejeti sebe v novi vlogi posrednika in preseči vse omejitve in strahove

Da lahko delaš kot medij, moraš najti zaupanje vase in v sporočila, ki jih sprejemaš in predajaš naprej, sprejeti, da je to zdaj del tebe, se upati izpostaviti in tvegati žig na čelu, ki pravi »S to nekaj ni v redu« ali še hujše »Znorela je.«, biti pripravljen izgubiti nekaj kvazi »prijateljev« na ta račun, saj se te naenkrat začnejo vsi izogibati ali bati, predsvem pa se naučiti ustrezne zaščite, premagovanja strahov pred nižjimi energijami, dviga lastne energije in ohranjanja svetlobe v sebi, ki poskrbi za potrebno zaščito in pretok komunikacije ter postvaljanje meja in nenazadnje soočanja s samim seboj. Konec koncev razčistiti moraš sam pri sebi, da nisi nor, temveč, da si samo drugačen – srečni izbranec, ki lahko predaja sporočila iz onostranstva. 

Ko enkrat osvojiš vse to, lahko začneš delati na tem področju in ko misliš, da je to to, te univerzum ponovno preseneti in ti pošlje novo nalogo in vlogo. Pri meni je bila to vloga mame, ki še preden sem prav vstopila v njo pokaže naslednjo stopničko in mi z nosečnostjo odpre nova vrata v obliki dela z nerojenimi dušami. Moj test je bila komunikacija z dušo mojega otročka. 

Da bi lahko odkrila in prepoznala ta dar, sem morala sama očitno naprej aktivirati in razviti dar medijstva. Če ne bi pred tem delala z dušami pokojnikov, bi veliko težje prepoznala in aktivirala ta kanal. Najbrž bi mislila, da se mi je zmešalo ☺… podobno, kot sem mislila takrat, ko sem prvič ugotovila, da lahko komuniciram z dušami preminulih. Medijstvo je bil očitno pomemben korak na poti do mojega resničnega poslanstva – komunikacijo z nerojenimi in prihajajočimi dušami.

Vsi, ki želite izvedeti več o tem kako ta komunikacija poteka in se poskusiti v tej izjemni vlogi, vas vabim, da se mi v kratkem pridružite na izjemnem TEČAJU KOMUNIKACIJE Z NEROJENIMI DUŠAMI, kjer se boste lahko naučili tudi sami navezati stik in prejeti izjemna sporočila od teh nežnih dušic.

Alneja G. Horvat