Najbrž je kar nekaj takih, ki se zdaj sprašujete, kaj sploh to je »KOMUNIKACIJA Z NEROJENIMI DUŠAMI«. Naj torej za začetek potešim vašo radovednost in odgovorim na vaša osnovna vprašanja ter pojasnim za kaj gre in kako deluje. Na trgu je ogromno novih in starih tehnik komunikacije z drugimi dimenzijami in svetovi, različnih orodij devinacije in verjamem, da ste nekateri že zmedeni in se sprašujete, kateri je pravi izbor za vas. Zato sem se odločila, da vam razjasnim, kaj je tehnika in metoda, ki se je sama poslužujem in komu je v resnici namenjena.

Komunikacija z nerojenimi dušami ni nobena nova tehnika, je samo zelo specifičen in ciljno naravnan način komunikacije z dušami, natančneje, s še nerojenimi dušami otrok. Torej ne, ne gre za še eno novo modno muho, temveč za prakso staro vsaj toliko, kot človeštvo samo. Obstaja že odkar so ljudje prvič začeli navezovati stike z drugimi dimenzijami in svetovi.

Komunikacija z nerojenimi dušami je podobna medijstvu, a prihaja v drugačni, lažji energiji.

Zelo podobna je medijstvu, vendar so energije, ki so prisotne tukaj zelo nežne, svetle in prijetne. V obeh primerih gre za komunikacijo z dušami, vendar pri komunikaciji z nerojenimi dušami ne navezujemo stikov s preminulimi, ki so pravkar ali pred kratkim zapustili naš svet ali ujetimi dušami, ki so tukaj že nekaj časa in ne zmorejo ali ne znajo same stopiti v svetlobo in iščejo našo pomoč, temveč z dušami, ki se pripravljajo na novo inkarnacijo ali celo svoj prvi prihod na Zemljo.

RAZLIKA MED MEDIJSTVOM IN KOMUNIKACIJO Z NEROJENIMI DUŠAMI

Še ena osnovna razlika med tema dvema tipoma komunikacije z dušami je v energiji, ki obdaja to delo; medijstvo prihaja s težjimi in čustveno bolj nabitimi enrgijami in je velikokrat zelo energetsko izčrpljujoče in zahtevno delo, če ne veš kaj delaš, lahko tudi nevarno, saj nikoli ne veš, kakšne energije bo stranka prinesla s seboj ali če nisi v svetlobi in resnično zaščiten med delom, kaj boš kot medij priklical iz onostranstva. Zato medijstvo zahteva veliko prakse, zaupanja v lastni dar, svetlobe, ki prihaja od znotraj in te ščiti, zaščito pred nižjimi in težkimi energijami ter visoko in močno energijo medija, da lahko drži povezavo in se pri tem energetsko in fizično preveč ne izčrpa.

KOMUNIKACIJA Z NEROJENIMI DUŠAMI JE OBDANA Z NEŽNIMI, NEDOLŽNIMI ENERGIJAMI

Komunikacija z nerojenimi dušami je popolnoma drugačna – nežna in svetla – lahkotna in razigrana,  pogovor z nerojenimi dušami pa sproščen, prijeten in varen. To so namreč duše, ki so že pustile za seboj balast prejšnjega življenja, predelale in osvojile svoje lekcije in se z višjo zavestjo ponovno vračajo na Zemljo. Prihajajo s praznim nahrbtnikom, kot praktično nepopisan list, s seboj prinašajo zgolj modrosti, znanja in izkušnje, ki so jih že osvojile, vse ostalo, pa so pustile za seboj. Večinoma so te dušice zelo čiste, saj niso več ujete v zgodbe iz prejšnjih življenj, nekatere duše pa so še vedno lahko energetsko močno vezane na svojo staro identiteto in energijo, predvsem na začetku nosečnosti, kar jih lahko kvečjemu zmede. Ker te duše še niso začele živeti novega življenja in niso stopile v svojo novo identiteto, nimajo na sebi nobenega odvečnega balasta, ki bi »zapacal« to njihovo čisto energijo. Njim je že vse jasno, nimajo več odprtih vprašanj ali nerešenih poslov in nedokončanih odnosov, tako kot duše naših dragih pokojnikov, ki so šele pred kratkim zapustili materialni svet. Dušice še nerojenih otrok so mlade, a po duši stare in modre, svetle in razsvetljene.

Alneja G. Horvat